#########
Bel ons op nummer 010 - 452 03 33
voor meer informatie en reserveringen

Verhuisbus huren

Wanneer u gaat verhuizen is het wellicht gemakkelijk om een verhuisbus te huren. Een verhuisbus kunt u huren bij verschillende bedrijven. De keuze voor een autoverhuur bedrijf maakt u op basis van de goede voorwaarden en aantrekkelijke prijzen die zij hanteren. Een verhuisbus huren doet u daarom bij Van 't Hart Autoverhuur.

Wij verhuren aan bedrijven en particulieren. En dat doen we niet alleen met kennis van zaken, maar ook met veel plezier. Betrouwbaarheid en service staan bij ons hoog in het vaandel. Uiteraard voorzien wij ons gehele wagenpark regelmatig van service- en onderhoudsbeurten. De keuze die u heeft bij Van 't Hart Autoverhuur uit Rotterdam is groot. Ons wagenpark is zeer uitgebreid. Wij hebben ruim 500 auto's en busjes van perfecte kwaliteit.

Op deze website kunt u ons wagenpark bekijken. Hier vindt u foto's van de verschillende modellen auto's en busjes die wij in onze selectie hebben opgenomen. Ook vindt u hier een overzicht van onze tarieven, welke zijn ingedeeld in dag- weekend- week- en maandtarieven. Voor vragen over de specifieke mogelijkheden die u heeft, neemt u contact op via info@hartautoverhuur.nl
Van 't Hart Autoverhuur is door jarenlange
ervaring een expert in Rotterdam op het
gebied van verhuren van personenauto's,
9-personenbussen en bestelbussen

#########